INSCHRIJVEN

De inschrijving voor Bouwdorp is geopend.

Op deze pagina kun je je inschrijven. Je inschrijving wordt pas definitief als een volledig ingevuld inschrijfformulier en het inschrijfgeld is ontvangen. Kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar kunnen zich inschrijven. De inschrijfprocedure vind je hieronder:

STAP 1: Schrijf je in via onderstaand inschrijfformulier (alle velden moeten worden ingevuld!)
STAP 2: Betaal het inschrijfgeld van €20,00 op IBAN NL90 RABO 0142109061 t.n.v. Stichting Bouwdorp Culemborg o.v.v. naam en geboortedatum van de deelnemer!
STAP 3: De inschrijving wordt in behandeling genomen
STAP 4: De inschrijving is pas definitief wanneer je van de organisatie een BEVESTIGING van betaling hebt ontvangen (per e-mail).
STAP 5: Deelname is pas zeker wanneer er zich voldoende vrijwilligers hebben aangemeld Wil je zeker zijn van deelname? Meld dan een vrijwilliger aan!
STAP 6: Je ontvangt een bevestiging van deelname op uiterlijk 3 augustus 2024
STAP 7: Je krijgt een week van tevoren de officiële deelnemerskaart thuis gestuurd

Het is onze intentie deelnemers zo spoedig mogelijk te laten weten of ze kunnen deelnemen. Dit is echter volledig afhankelijk van een aantal beschikbare vrijwilligers! Vragen? Ga dan naar de contactpagina.

Let op! Iedere deelnemer mag één vriendje/vriendinnetje opgeven bij wie hij/zij graag in een groepje wilt. Er is echter geen garantie dat het ook daadwerkelijk lukt…

Met de inschrijving voor het Bouwdorp ga je akkoord met de algemene voorwaarden.  Bouwdorp Culemborg zal de inschrijfgegevens opslaan voor organisatorische doeleinden. Je dient akkoord te gaan met de algemene voorwaarden, alvorens de inschrijving succesvol kan worden afgerond. Tijdens het Bouwdorp kunnen er foto’s worden gemaakt, welke gepubliceerd zullen worden op deze website.

Algemene voorwaarden

 

    Geslacht

    Mag alleen naar huis?