BOUWDORP WAS ‘WILD’ GEZELLIG Wat een mooie geluiden klonken er afgelopen week op de sportvelden van het KWC… Klinkende hamers, snoeiende zaagmachines, overleggende kinderen, vrolijke muziekdeuntjes. Terug van weggeweest en het voelde vertrouwd. De dieren mochten los, het wild in, en de deelnemers gaven daar mooi vorm aan. Juryleden van Uil Topia, de dierenambulance en de kinderboerderij zagen enthousiasme, blijdschap en de mooiste creaties. Een jeep en twee giraffen gingen er uiteindelijk met de winst vandoor. De uilen en vogels van Cassandra vlogen ook, maar gingen er gelukkig niet vandoor tijdens een spetterend intermezzo. Het evenement zat tijdens corona even aan de grond, maar werd geweldig opgebouwd, zo zag ook burgemeester Gerdo van Grootheest. Wij danken al onze vrijwilligers, sponsoren, Uil Topia, de Juryleden, de medewerkers van het Rode Kruis, de gemeente Culemborg en onze deelnemers voor een spetterend Bouwdorp. Onze speciale dank gaat uit naar het KWC Culemborg voor het beschikbaar stellen van hun terrein. Op naar volgend jaar, op naar Bouwdop 2023!

Fijne zomer!

WINNAARS BOUWDORP 2022  De winnaars van Bouwdorp Culemborg 2022, gefeliciteerd: Chris, Kevin, Roan, Olaf en begeleider Arno WILDLIFE IN HET ECHT!  Op dinsdag 12 juli en woensdag 13 juli worden de sportvelden van het KWC voor één keer het decor van wilde dieren. Letterlijk! Cassandra, haar collega’s en haar vogels zullen een spetterende show verzorgen als intermezzo van het Bouwdorp! Met de creatieve bouwwerken van de deelnemers en de vogels van Uil Topia komt fantasie tot leven!

HET WORDT EEN WILDLIFE BOUWDORP! Het Bouwdorp keert terug in 2022. Op dinsdag 12 en 13 juli 2022 kunnen kinderen weer meebouwen. De locatie? Die is nieuw dit jaar! De sportvelden bij het KWC zullen dit jaar fungeren als bouwterrein. Op deze locatie zal worden omgetoverd tot een dorp waar de dieren uit ‘Wildlife’ zich thuis zullen voelen. Bouw je mee? Inschrijven kan vanaf 30 mei t/m 10 juni, uitsluitend via het inschrijfformulier op deze website. Aanmeldingen die worden ontvangen vóór de startdatum inschrijving zullen niet in behandeling worden genomen. Zonder vrijwilligers, géén Bouwdorp? Durf jij ‘the Wildlife’ aan te gaan? Meld je dan aan als vrijwilliger!