Stichting Bouwdorp Culemborg

Jaarlijks organiseren wij in de eerste week van de zomervakantie twee dagen lang het Bouwdorp: twee dagen vol getimmer, gezaag en geknutsel voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar.

Dit jaar wordt het Bouwdorp georganiseerd op dinsdag 23 en woensdag 24 juli 2019. Maximaal 180 kinderen kunnen 2 dagen creatief bezig zijn, onder begeleiding van vrijwilligers.

Bekijk het resultaat van de voorgaande jaren bij de Foto’s 20182017, 201620152014, 2013 en 2012.

 

YES! IEDEREEN IS ERBIJ!

Goed nieuws is altijd leuk om te delen! Wij zijn blij te kunnen melden dat we alle kinderen die zich hebben aangemeld ook echt kunnen deelnemen!

Inmiddels hebben alle (ouders van) deelnemers per mail van ons bericht gehad dat de plaatsing definitief is.
Ook dit jaar worden er weer deelnemerskaarten/entreebewijzen verspreid. Dit zal gebeuren op maandag 15 juli as.
De deelnemerskaart per mail worden toegestuurd.

 

Zijn er vragen rondom de deelname, of heb je andere vragen? Mail ons dan via bouwdorpinculemborg@gmail.com.

We hopen jullie allemaal te zien op dinsdag 23 en woensdag 24 juli tijdens het Bouwdorp!

 

JIJ BOUWT TOCH OOK MEE?

Wauw! We hebben ontzettend veel inschrijvingen van deelnemers ontvangen, bijna alle plekken zijn bezet, MAAR!
Een heel aantal van deze deelnemers kan momenteel nog niet deelnemen…
Waarom niet? Omdat we jou nog zoeken als groepsbegeleider!
Zorg jij ervoor dat al onze deelnemers ook echt kunnen meedoen? Samen bouwen, bouw jij al mee? Vul een aanmeldformulier voor vrijwilligers in!

Meld je je aan als vrijwilliger, dan is jouw kind gegarandeerd van deelname!

THEMA BEKEND

Er is een Facebook-actie opgezet om tot een pakkende titel voor het thema van dit jaar te komen. Deelnemers krijgen de mogelijkheid om kleine (alledaagse) voorwerpen in het groot na te bouwen. Er werden verschillende suggesties ingezonden. De winnende kwam van Sijn van Sanvoort. Zij doopte het thema tot ‘Supersize’. Zij wint hiermee 1 gratis entreebewijs voor Bouwdorp 2019. Sijn, van harte gefeliciteerd! Heb je niet gewonnen, maar wil je er wel zeker van zijn dat jouw kind kan deelnemen? Meld je dan aan als vrijwilliger en vul een aanmeldformulier in op deze website.

WIJ ZOEKEN JOU!

Op dinsdag 23 en woensdag 24 juli 2019 zal het grasveld aan de Otto van Reesweg/Eemweg weer worden omgetoverd tot spectaculair bouwterrein. 180 kinderen bouwen – onder toezicht en begeleiding – op dit terrein hun eigen bouwwerken van hout. Het bouwterrein ontpopt zich binnen twee dagen tot een waar Bouwdorp. Kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar kunnen deelnemen aan het Bouwdorp. Kosten bedragen €15,00 per persoon, voor twee dagen. Neemt een kind een vrijwilliger mee, dan ontvangt het €5,00 retour tijdens het Bouwdorp. De inschrijving start op 20 mei 2019 en sluit 2 juni 2019. Uitsluitend in deze periode kan een deelnemer, via deze website, worden ingeschreven. Alleen volledig ingevulde inschrijfformulieren zullen in behandeling worden genomen. Het organiseren van het Bouwdorp lukt niet zonder vrijwilligers. We zijn daarom op zoek naar jou! Ben jij 18 jaar of ouder en wil je een groepje deelnemers begeleiden? Doe dan mee! Het aantal beschikbare plaatsen voor deelnemers is volledig afhankelijk van het aantal aangemelde vrijwilligers. Sfeer proeven of weten wat het betekent om vrijwilliger te zijn? Check dan de foto’s en info op deze website en op onze Facebookpagina!

Bouwdorp keert terug in 2019!

Ook dit jaar keert het Bouwdorp terug en wel op dinsdag 23 en woensdag 24 juli 2019!
Het welbekende terrein aan de Otto van Reesweg/Eemweg zal zich gedurende deze dagen ontpoppen tot dorp vol mooie bouwwerken.
Op dit moment is het bestuur druk bezig met alle voorbereidingen.
Alle informatie zal worden gecommuniceerd via diverse (social) media en natuurlijk op deze website!

Noteer het Bouwdorp nu alvast in de agenda!